Wooops....

Having a problem with the forum? Take a look here to see if we know about it.
Post Reply
User avatar
Jamie
MUD NUT
MUD NUT
Posts: 2394
Joined: Mon Aug 18, 2008 9:41 am
My Vehicle(s): X90
Location: Scotland

Mon Mar 29, 2010 9:03 pm

Lost internet connection whilst i was in the chat, now when i try to log back in it says the names already in use. Would it be possible for me to be kicked from the chat room or something so i can actualy veiw it?
Shropshire Suzuki's unofficial 'King of Tact'


"Suzuki, total mobility, enabling you to get to places that other people could only envy. "
User avatar
Munkee
Moderator
Moderator
Posts: 5513
Joined: Wed Aug 13, 2008 6:09 pm
My Vehicle(s): The Barbie collection.
Location: Hampshire
Contact:

Mon Mar 29, 2010 9:18 pm

Mine does that sometimes - but you're name isn't there now - just change the name slightly before you enter.

I just thought you were being rude :lol:
mud and diesel wrote: ...turns out ive got a robins nest in my overalls, with a chick in so im going to have to leave the little sod for the next 2 weeks
User avatar
1nkling
Site Admin
Site Admin
Posts: 3509
Joined: Sat Apr 12, 2008 5:29 pm
My Vehicle(s): 09 Landrover Freelander 2
Location: Devon
Contact:

Mon Mar 29, 2010 9:21 pm

Try again Jamie.. Sometimes when a connection glitch/drop out happens the server doesn't realise right away and thinks you're still there..

You can try loggin in with a different name instead or if you're still on the chat thing type /nick <newnick> (where <newnick> is your new name..)

It usually clears up after a minute though.. :D
User avatar
Jamie
MUD NUT
MUD NUT
Posts: 2394
Joined: Mon Aug 18, 2008 9:41 am
My Vehicle(s): X90
Location: Scotland

Mon Mar 29, 2010 9:25 pm

Cheers guys.


This wireless stick is useless. :roll:
Shropshire Suzuki's unofficial 'King of Tact'


"Suzuki, total mobility, enabling you to get to places that other people could only envy. "
User avatar
kevin
Moderator
Moderator
Posts: 3528
Joined: Sun Mar 16, 2008 6:40 pm
My Vehicle(s): Vitara / SJ / Jimny / Other
Location: wrexham(ish)

Tue Mar 30, 2010 7:54 am

my bt homehub has been a nightmare over the last couple of weeks too, keeps dropping the connection.
User avatar
Jamie
MUD NUT
MUD NUT
Posts: 2394
Joined: Mon Aug 18, 2008 9:41 am
My Vehicle(s): X90
Location: Scotland

Tue Mar 30, 2010 4:44 pm

Yup, my laptop will connect for about 30 seconds then drops it that started last night, my xbox says it has an 'error communicating with Xbox LIVE' which just started today, but for some reasion my sisters laptop connects no problems.
Shropshire Suzuki's unofficial 'King of Tact'


"Suzuki, total mobility, enabling you to get to places that other people could only envy. "
User avatar
Jamie
MUD NUT
MUD NUT
Posts: 2394
Joined: Mon Aug 18, 2008 9:41 am
My Vehicle(s): X90
Location: Scotland

Wed Mar 31, 2010 8:20 pm

Ha, broke it again. i exited by accident and now it says "Connection failed (Could not resolve hostname.)"

Just my luck... :lol:
Shropshire Suzuki's unofficial 'King of Tact'


"Suzuki, total mobility, enabling you to get to places that other people could only envy. "
User avatar
1nkling
Site Admin
Site Admin
Posts: 3509
Joined: Sat Apr 12, 2008 5:29 pm
My Vehicle(s): 09 Landrover Freelander 2
Location: Devon
Contact:

Wed Mar 31, 2010 9:01 pm

Jamie-Offroad wrote:Ha, broke it again. i exited by accident and now it says "Connection failed (Could not resolve hostname.)"

Just my luck... :lol:
Yeah, not just you that one Jamie.. I tried to get on to check something and failed.. Tried my friends site that has a chat and couldn't get on there either..

Think it was just a temporary glitch with the mibbit software or something.. But hey, its free so we can't moan too much.. :lol:
Post Reply