topic replies

Having a problem with the forum? Take a look here to see if we know about it.
Post Reply
User avatar
Ben
MUD NUT
MUD NUT
Posts: 3441
Joined: Mon Aug 18, 2008 6:14 pm
My Vehicle(s): Toymota LJ70 LandCruiser
Location: Australia

Sat Mar 13, 2010 5:21 pm

for some reason ive suddenly stopped getting emails, to tell me when new private messages have been sent to me, and also when ive had replies to threads ive posted on. :roll:

is there a reason for this admin? :?:

:(
User avatar
BadgeStar
Bomb Hole Digger
Bomb Hole Digger
Posts: 167
Joined: Fri Feb 12, 2010 6:36 pm
My Vehicle(s): Vitara, Delica
Location: Stafford UK.

Sat Mar 13, 2010 6:07 pm

Mine stopped a couple of weeks ago and when I went into my Profile and Settings I found it had been turned off somehow :-?? so I just turned it on and it's been okay since.

Have you checked yours Ben?

Barry.
'93 L300 Delica
'97 Suzuki Vitara
'09 Yamaha XT660Z Tenere
User avatar
Ben
MUD NUT
MUD NUT
Posts: 3441
Joined: Mon Aug 18, 2008 6:14 pm
My Vehicle(s): Toymota LJ70 LandCruiser
Location: Australia

Sat Mar 13, 2010 6:27 pm

just checked mate.

there all turned on, as they always have been. strange? :roll:
User avatar
1nkling
Site Admin
Site Admin
Posts: 3509
Joined: Sat Apr 12, 2008 5:29 pm
My Vehicle(s): 09 Landrover Freelander 2
Location: Devon
Contact:

Sun Mar 14, 2010 8:22 pm

Ben wrote:for some reason ive suddenly stopped getting emails, to tell me when new private messages have been sent to me, and also when ive had replies to threads ive posted on. :roll:

is there a reason for this admin? :?:
Nope.. :-??

I've not changed anything and as far as I can see your settings are right.. My first thought was that the 'sending' allowance for the clubs emails had been used up but that doesn't seem to be the case.. Noone else has mentioned it so far so maybe the problem is your end?

When did they stop coming?
User avatar
Ben
MUD NUT
MUD NUT
Posts: 3441
Joined: Mon Aug 18, 2008 6:14 pm
My Vehicle(s): Toymota LJ70 LandCruiser
Location: Australia

Mon Mar 15, 2010 7:18 am

it stopped a couple of days ago Ben.

its strange, because i havnt been getting email notifications from other forums of topic replies, and the email notifications to do with ebay, have been coming in later than when they should have been sent.

i dont understand it, my hotmail account isnt full, i dont think. :roll:
User avatar
Ben
MUD NUT
MUD NUT
Posts: 3441
Joined: Mon Aug 18, 2008 6:14 pm
My Vehicle(s): Toymota LJ70 LandCruiser
Location: Australia

Thu Mar 18, 2010 7:07 am

just to add closure to this topic, ive found out why i stopped getting topic replies and notifications of an instant message. :ymparty:

because i never normally open each message i get from shropshire suzuki and other forums, as theres no need, because it says in the title, what topic has replies, or whether theres an instant message.

i just delete the messages.

Hotmail had decided that all these messages should go straight to the junk box, hence why they stopped appearing in my inbox.

why they decided to make this change after all the years this has been happening, i dont know.

i moved all the messages out of junk and into inbox, and the problem is solved. 8)
User avatar
Maverick
MUD NUT
MUD NUT
Posts: 2017
Joined: Thu Aug 21, 2008 3:39 pm
My Vehicle(s): Jimny, BMW 430d Convertible
Location: Gayton, WIRRAL
Contact:

Thu Mar 18, 2010 9:22 am

mine is ad-hoc too ... sometimes i get them, sometimes not!!
Jalapeño, its like Zukhini, just Hotter... ?

Regards,
Brett (IISY)
User avatar
1nkling
Site Admin
Site Admin
Posts: 3509
Joined: Sat Apr 12, 2008 5:29 pm
My Vehicle(s): 09 Landrover Freelander 2
Location: Devon
Contact:

Thu Mar 18, 2010 12:08 pm

Maverick wrote:mine is ad-hoc too ... sometimes i get them, sometimes not!!
Oh?
Post Reply