Screen/Text colour

Having a problem with the forum? Take a look here to see if we know about it.
Post Reply
User avatar
BadgeStar
Bomb Hole Digger
Bomb Hole Digger
Posts: 167
Joined: Fri Feb 12, 2010 6:36 pm
My Vehicle(s): Vitara, Delica
Location: Stafford UK.

Fri Feb 12, 2010 8:42 pm

Is there any option for changing the screen and text colours for easier viewing? I am having trouble reading some of the text (eg. purple or blue text on black background).

Barry.
User avatar
1nkling
Site Admin
Site Admin
Posts: 3509
Joined: Sat Apr 12, 2008 5:29 pm
My Vehicle(s): 09 Landrover Freelander 2
Location: Devon
Contact:

Fri Feb 12, 2010 8:44 pm

Good news,

I have literally just changed the board over to the new colour scheme.. Hopefully you'll prefer it.. :D
User avatar
mxcum167
Mud For Blood
Mud For Blood
Posts: 601
Joined: Mon Jan 26, 2009 10:20 pm
Location: North Somerset

Fri Feb 12, 2010 8:55 pm

'W.o.W. alliance' .....Nice :D
Martin

GV 2.5V6
Vit JLXSE 1.6 16v
User avatar
1nkling
Site Admin
Site Admin
Posts: 3509
Joined: Sat Apr 12, 2008 5:29 pm
My Vehicle(s): 09 Landrover Freelander 2
Location: Devon
Contact:

Fri Feb 12, 2010 9:07 pm

mxcum167 wrote:'W.o.W. alliance' .....Nice :D
:-"
User avatar
BadgeStar
Bomb Hole Digger
Bomb Hole Digger
Posts: 167
Joined: Fri Feb 12, 2010 6:36 pm
My Vehicle(s): Vitara, Delica
Location: Stafford UK.

Fri Feb 12, 2010 9:59 pm

1nkling wrote:Good news,

I have literally just changed the board over to the new colour scheme.. Hopefully you'll prefer it.. :D
Aaaww ......... and you did that just for me? ;;)
I think I'm going to like it here!

No actually, I'd just posted that question and then went on to a different section of the forum and all the colours changed :-o I thought "That's funny! Have I clicked on something or can this site read your mind?.......How very queer!" (That's 'queer' as in the old sense of the word, not the new one!) :ymblushing:

Yep that's much better :-bd

Barry.
miksyellowsj
Mud For Blood
Mud For Blood
Posts: 622
Joined: Tue Sep 22, 2009 7:00 pm
My Vehicle(s): Vitara / SJ / Jimny / Other
Location: rotherham
Contact:

Fri Feb 12, 2010 10:19 pm

im sorry to say this its making my eyes go funny i carnt seem to look at it for long its really bright on my computer!!
miksyellowsj
Mud For Blood
Mud For Blood
Posts: 622
Joined: Tue Sep 22, 2009 7:00 pm
My Vehicle(s): Vitara / SJ / Jimny / Other
Location: rotherham
Contact:

Sun Feb 14, 2010 1:01 pm

it doesnt matter that its not right on my computer as im just one person !!! and also it takes ages to post up and somtimes it locks my computer up!!!!!!!!!!!!! dont worry about it,,,,,,,,, this is the only site it does it on i have to log of now as my eyes are going funny again as the blue is to bright,,
User avatar
Jamie
MUD NUT
MUD NUT
Posts: 2394
Joined: Mon Aug 18, 2008 9:41 am
My Vehicle(s): X90
Location: Scotland

Sun Feb 14, 2010 2:09 pm

Try turning the brightness on your moniter down...
Shropshire Suzuki's unofficial 'King of Tact'


"Suzuki, total mobility, enabling you to get to places that other people could only envy. "
User avatar
1nkling
Site Admin
Site Admin
Posts: 3509
Joined: Sat Apr 12, 2008 5:29 pm
My Vehicle(s): 09 Landrover Freelander 2
Location: Devon
Contact:

Sun Feb 14, 2010 3:03 pm

Sorry Mik,

I didn't realise you were being serious on your first reply, thought you were having a laugh..

You're really having problems with the blue? Like Jamie said you might want to check your monitor is set up correctly as this theme is much easier on the eye that the last one.. But yes, you're right, if you're the only one with a problem then I'm not going to change it just for you, sorry mate..

Sometimes it does take a little while when putting a post in but I'm working on optimising the database.. I've also been clearing out old crap topics, nearly 500 so far.. I don't find it too much of a problem really..

If posting is causing your computer to freeze then thats a problem with your computer though, not the forums..
User avatar
kevin
Moderator
Moderator
Posts: 3528
Joined: Sun Mar 16, 2008 6:40 pm
My Vehicle(s): Vitara / SJ / Jimny / Other
Location: wrexham(ish)

Sun Feb 14, 2010 3:13 pm

the colours fine on my pc and the forum is running great.
Post Reply