Is it Me

Having a problem with the forum? Take a look here to see if we know about it.
User avatar
mxcum167
Mud For Blood
Mud For Blood
Posts:601
Joined:Mon Jan 26, 2009 10:20 pm
Location:North Somerset

Sun Nov 15, 2009 6:57 pm

Yup, me too.
Martin

GV 2.5V6
Vit JLXSE 1.6 16v
User avatar
ANDYW4x4
MUD NUT
MUD NUT
Posts:3648
Joined:Thu Aug 04, 2005 10:06 pm
My Vehicle(s):jimny , picasso xsara, i10
Location:manchester

Sun Nov 15, 2009 7:00 pm

No Ben pullin what hair i've got out ~x( ~x( , same as you 500 server and slow.

Andy :wink:
The Future's Skint, The Future's JIMNY

No, Not Yet !!!!!!!!
User avatar
MUDDYWENCH
Offroad Guru
Offroad Guru
Posts:1797
Joined:Sun Aug 07, 2005 9:36 pm
My Vehicle(s):Vitara / SJ / Jimny / Other
Location:TELFORD
Contact:

Sun Nov 15, 2009 7:08 pm

Just spent nearly 20mins tryin to get in...kept getting internal error 500!aaaaarrrrrgggghhhhh!!!!!!! ~x(
If the mud aint a flyin you aint a tryin! ;o) - Yes there are plenty of fish in the sea... i will always love you :O)...Loving you is like breathing. . . how can I stop? ...how can you still love someone as much after they have been gone so long!!
User avatar
MUDDYWENCH
Offroad Guru
Offroad Guru
Posts:1797
Joined:Sun Aug 07, 2005 9:36 pm
My Vehicle(s):Vitara / SJ / Jimny / Other
Location:TELFORD
Contact:

Sun Nov 15, 2009 7:09 pm

grrrrrrrrrrrrr!!!!!!..and again!!!! X(
If the mud aint a flyin you aint a tryin! ;o) - Yes there are plenty of fish in the sea... i will always love you :O)...Loving you is like breathing. . . how can I stop? ...how can you still love someone as much after they have been gone so long!!
User avatar
Richie
Green Lanes Mod
Green Lanes Mod
Posts:5840
Joined:Sat Mar 24, 2007 7:55 pm
My Vehicle(s):Vitara / SJ / Jimny / Other
Location:North Wales

Sun Nov 15, 2009 7:15 pm

Yes really SLOOOOOW tonight :( , with the time out messages.

R 8)
The Low Ranger...........
miksyellowsj
Mud For Blood
Mud For Blood
Posts:622
Joined:Tue Sep 22, 2009 7:00 pm
My Vehicle(s):Vitara / SJ / Jimny / Other
Location:rotherham
Contact:

Sun Nov 15, 2009 9:41 pm

me as well i can post one post then it locks up
User avatar
kevin
Moderator
Moderator
Posts:3528
Joined:Sun Mar 16, 2008 6:40 pm
My Vehicle(s):Vitara / SJ / Jimny / Other
Location:wrexham(ish)

Sun Nov 15, 2009 9:49 pm

tis cr@p, the chatroom has been either been pulled or is down as well.
User avatar
1nkling
Site Admin
Site Admin
Posts:3509
Joined:Sat Apr 12, 2008 5:29 pm
My Vehicle(s):09 Landrover Freelander 2
Location:Devon
Contact:

Sun Nov 15, 2009 10:05 pm

Chatroom works fine for me kev, just went in first time.. :-??

Are you using the http://tinyurl.com/ss-chat" onclick ... urn false; link?

The board on the other hand is slooooooow..
miksyellowsj
Mud For Blood
Mud For Blood
Posts:622
Joined:Tue Sep 22, 2009 7:00 pm
My Vehicle(s):Vitara / SJ / Jimny / Other
Location:rotherham
Contact:

Sun Nov 15, 2009 10:14 pm

not workin well for me i have to log back in all the time now an error message all the time
User avatar
kevin
Moderator
Moderator
Posts:3528
Joined:Sun Mar 16, 2008 6:40 pm
My Vehicle(s):Vitara / SJ / Jimny / Other
Location:wrexham(ish)

Sun Nov 15, 2009 10:21 pm

1nkling wrote:Chatroom works fine for me kev, just went in first time.. :-??

Are you using the http://tinyurl.com/ss-chat" onclick ... urn false; link?

The board on the other hand is slooooooow..
link dont work for me ben :?
User avatar
Mada-gas-car
Mud For Blood
Mud For Blood
Posts:515
Joined:Sun May 18, 2008 7:52 am
My Vehicle(s):Mercedes ML350/ grand vitara
Location:kidsgrove,stoke, staffs

Sun Nov 15, 2009 10:46 pm

been slow/errors for a few days on and off.... :(
Dave :-)
-----------------------------
User avatar
MUDDYWENCH
Offroad Guru
Offroad Guru
Posts:1797
Joined:Sun Aug 07, 2005 9:36 pm
My Vehicle(s):Vitara / SJ / Jimny / Other
Location:TELFORD
Contact:

Mon Nov 16, 2009 7:26 am

Really frustrating!! X(
If the mud aint a flyin you aint a tryin! ;o) - Yes there are plenty of fish in the sea... i will always love you :O)...Loving you is like breathing. . . how can I stop? ...how can you still love someone as much after they have been gone so long!!
User avatar
ANDYW4x4
MUD NUT
MUD NUT
Posts:3648
Joined:Thu Aug 04, 2005 10:06 pm
My Vehicle(s):jimny , picasso xsara, i10
Location:manchester

Sun Nov 22, 2009 4:16 pm

Oh it's playing up again, it's been running a treat, it's sssllllooooowwww :cry:

Andy :wink:
The Future's Skint, The Future's JIMNY

No, Not Yet !!!!!!!!
User avatar
Mada-gas-car
Mud For Blood
Mud For Blood
Posts:515
Joined:Sun May 18, 2008 7:52 am
My Vehicle(s):Mercedes ML350/ grand vitara
Location:kidsgrove,stoke, staffs

Sun Nov 22, 2009 4:25 pm

still getting server errors and couldnt get on all later part of afternoon....
Dave :-)
-----------------------------
User avatar
ANDYW4x4
MUD NUT
MUD NUT
Posts:3648
Joined:Thu Aug 04, 2005 10:06 pm
My Vehicle(s):jimny , picasso xsara, i10
Location:manchester

Sun Nov 22, 2009 4:30 pm

yep same here sometimes with the server error ~x(
The Future's Skint, The Future's JIMNY

No, Not Yet !!!!!!!!
Post Reply